Miten Spark syntyi?

Miten kipinä syttyi?

Kaksi nuorta sälliä päätti hypätä syvään päätyyn vuoden 2020 lopulla ja  perustaa yrityksen ilman aiempaa kokemusta. Taidot visuaaliseen sisältöön ja someen löytyi, mutta liiketoiminnasta ei tiedetty hölkäsen pöläystä. Alku oli vaikea, kansankielellä kiivettiin perse edellä puuhun. Ensimmäinen liikeidea oli vähän kaikkea tarjoava digimarkkinointitoimisto, Storm Media.

Muutamien väärin arvioitujen projektien ja kompastelujen jälkeen tajusimme kuitenkin somen olevan se juttu, mihin haluamme keskittyä, ja mitä me oikeasti osataan. 

Uudistuksesta syntyi sometoimisto Spark ja laitoimme kaiken uusiksi. Vaikka kuinka yritettiin erottua, niin se ei ollut vieläkään tarpeeksi ja kesän 2021 alussa kehitettiin uusi konsepti, jota ei toista löydy.

Me olemme somen hyvinvointitoimisto.

Uudistuksen jälkeen olemme päässeet tekemään hienojen ihmisten ja yritysten kanssa töitä, ja somen hyvinvoinnin ilosanomaa on päästy levittämään ympäri Suomea. 

Seuraavaksi lisää puita uuniin!

-Anton Laurén

Sparkin jengi

Sparkin asiantuntijat ovat hommansa osaavia freelancereitä , joilta ei luovuutta puutu. Me toimimme kumppanuusperiaatteella, eli työntekijämme toimivat freelancereinä meidän nimiin. Asiakkaalle tämä ei kummemmin näy, sillä olemme tehneet meidän kanssa yhteistyön tekemisestä mahdollisemman vaivatonta ja mukavaa. 

Tittelityy & Tittelitom

Jere Harjula

Luova tuottaja ja yrittäjä

Anton Laurén

Somehörhö ja yrittäjä

Freelancerit

Aino-Maija Makkula

Sisällöntuottaja

Aaro Lahtinen

Sisällöntuottaja

Me voisimme myydä sinulle digitaalista näkyvyyttä, lisää liikevaihtoa, sekä muuta liibalaabaa. Mutta me ei haluta olla niin kuin muut.

Me pidämme huolta sosiaalisen median hyvinvoinnista.

Yllä mainitut asiat tulee sen seurauksena.