Me olemme

SPARK

Mekin voisimme myydä sinulle digitaalista näkyvyyttä, lisää liikevaihtoa, sekä muuta liibalaabaa. Mutta me ei haluta olla niin kuin muut.

Me pidämme huolta sosiaalisen median hyvinvoinnista. Yllä mainitut asiat tulee sen seurauksena.

Miten kipinä syttyi?

Joulukuussa 2020 sai alkunsa digimarkkinointitoimisto Storm Media. Nopeasti tajusimme kuitenkin somen olevan se juttu, mihin haluamme keskittyä. Neljä kuukautta myöhemmin Storm Media muutti muotoaan sosiaalisen median toimisto Sparkiksi. 

Emme kuitenkaan kokeneet omaksemme kutsua itseämme pelkäksi sometoimistoksi. Haluamme todella korostaa sosiaalisen median tärkeyttä, joten Spark kaipasi konseptiuudistusta.

Somen hyvinvointitoimisto – se on Spark.

Sparkin jengi

Somen hyvinvointitoimisto Sparkin tiimi toimii freelancereiden kumppanuusverkostona. Kun Antsa ja Jere hoitaa myyntiä ja asiakashallintaa, ideat ja luovuuden somen hyvinvointiin tuo muu tiimi! Olemme tehneet kehittäneet selkeät toimintatavat, joilla takaamme sen, että meidän kanssa on mahdollisemman mukava ja helppo tehdä töitä.

Osakkaat

Anton Laurén

CEO / Co-Founder

Chief Vision Officer

Antsa on toiminnan mies, hänellä on aina maalit ja pensselit messissä. Hänen päivänsä kuluvat isomman kuvan maalaamisessa ja töitä tehdessä.

Jere Harjula

Production Manager / Co-Founder

Production Manager

Intoilija, joka on aina menossa. Jeren supervoima on, että hän osaa lukee ihmisten ajatuksia ja tekee niistä timantteja. Kamera on käden jatke, joka ei irtoa edes viikonloppuna

Syvä Pääty -podcast

Sparkin perustajat, Antsa ja Jere haluavat jakaa omia kokemuksiaan ja ajatuksiaan yrittäjyydestä erilaisista ja mielenkiintoisista näkökulmista. Podcast kannattaa ottaa haltuun, mikäli nuorten yrittäjyystarina kiinnostaa, haluaisit itse ryhtyä yrittäjäksi tai olet jo yrittäjä. Podcast tarjoaa motivaatiota omien tavoitteiden saavuttamiseksi ja vertaistukea erilaisiin yrittäjyyden tai ylipäätään elämän haasteisiin!Syväpääty -podcastia voit kuunnella Spotifyssä tai katsoa Youtubesta! 👇

Mitä vielä odotat!

Lupaamme, että yhteistyömme tulee olemaan jokaiselle osapuolelle toimivaa ja mielekästä.