Mikä Spark Trainee Program?

Pitkän pohdiskelun, ideoinnin ja tuotteistamisen jälkeen Spark Social Media Agencylla on ilo lanseerata Spark Trainee Program! Alhaalta löydät tarkemmat tiedot palvelusta yrityksille sekä harjoittelijalle.

Ensimmäinen Spark Trainee Program alkaa lokakuussa, joka on pilottikuukausi, jota varten haemme nyt pilottiyrityksiä- ja harjoittelijoita Turun alueelta.

Mikäli Spark SMA:n meininki kiinnostaa, seuraa meitä Instassa @sparksuomi ja @sparktrainee!

Spark Trainee program

yrityksille

Mikä?

Spark Trainee Program on Spark Social Media Agencyn perustama ohjelma, missä Sparkin 16-20 -vuotiaat harjoittelijat tarjoavat sisällöntuotanto- ja someylläpitopalveluita yrityksille. Sisällöntuotanto voi sisältää yrityksen toiveiden ja harjoittelijan taitojen mukaan monenlaista, esimerkiksi yrityksen Instagramin tai TikTokin päivittämistä kuvilla ja videoilla.

Spark SMA tarjoaa nuorille harjoittelun alussa sisällöntuotantokoulutuksen sekä valvoo ja auttaa nuoria harjoittelun aikana.

Kenelle?

Spark Trainee -palvelut sopivat erityisesti pienille yrityksille, joilla ei ole aikaa tai osaamista tuottaa sisältöä yrityksen sosiaaliseen mediaan. Trainee -palvelut sopivat yrityksille, jotka haluavat työllistää ja tukea nuoria, mutta heillä ei esimerkiksi ole tarjota kokoaikaista työtä nuorille.

Miksi?

Sosiaalisen median palvelut saattavat olla varsinkin pienyrityksille liian kalliita. Erityisesti korona-aikana rahasta voi olla pulaa, mutta digitaalinen markkinointi on entistä tärkeämpää nyt, kun monet palvelut tapahtuvat etänä. Spark Trainee -palvelut ovat hinnaltaan alhaisempia kuin tavalliset markkinointitoimistojen sisällöntuotantopaketit.

Spark Trainee -palvelut mahdollistavat nuorille nykyaikaisen ja hyödyllisen työkokemuksen saamisen. Trainee -palveluiden tarkoituksena on luoda yrityksen ja harjoittelijan välille tiivis ja toimiva yhteistyö, mikä opettaa nuorille vastuuta ja takaa yrityksille toimivan sisältömarkkinoinnin lähteen.

Spark SMA toimii nuorten tukena ja opettajana yhteistyön taustalla. Haluamme luoda nuorille kivan ja turvallisen ympäristön työskennellä sekä mahdollisuuden ansaita rahaa opiskeluiden ohella. Nuoret laskuttavat työstään laskutuspalvelun kautta, milloin nuoria tutustutetaan myös yrittäjyyteen.

Haluan mukaan, miten toimin?

Voit hakea mukaan lukemalla sivun alaosasta löytyvät ohjeet. Palaamme sinulle sitten, kun sopiva harjoittelija on löytynyt.

Hakemus ei ole sitova ja sopimus tulee voimaan vasta, kun allekirjoitat sopimuksen. Jos palveluista heräsi kysymyksiä, voit laittaa sähköpostia meille info@sparksma.fi.

Ensimmäinen Spark Trainee Program alkaa lokakuussa, joka on pilottikuukausi, jota varten haemme nyt pilottiyrityksiä- ja harjoittelijoita Turun alueelta.

Spark Trainee Program

harjoittelijoille

Mikä?

Spark Trainee -ohjelma on Spark Social Media Agencyn perustama
ohjelma, missä Sparkin harjoittelijat tarjoavat sisällöntuotanto- ja
someylläpitopalveluita yrityksille. Sisällöntuotanto voi sisältää yrityksen toiveiden ja harjoittelijan taitojen mukaan monenlaista, esimerkiksi yrityksen Instagramin tai TikTokin päivittämistä kuvilla, videoilla sekä nasevilla kuvateksteillä.

Spark SMA:n jengi tarjoaa nuorille harjoittelun alussa sisällöntuotantokoulutuksen sekä valvoo ja auttaa nuoria harjoittelun aikana.

Kenelle?

Spark Trainee -ohjelma on tarkoitettu 16–20 -vuotiaille somesta ja
sisällöntuotannosta kiinnostuneille nuorille. Ohjelma sopii esimerkiksi toisen asteen opiskelijalle tai pääsykokeisiin lukevalle, joka haluaa tehdä osa-aikaista työtä opiskelun ohessa. Ohjelma sopii nuorelle, jolla on hyvät sosiaaliset taidot ja jolla on jo jonkinlainen käsitys somesta. Tärkeää on myös visuaalinen silmä ja hyvät kirjoitustaidot. Ammattilainen missään ei kuitenkaan tarvitse olla. Tärkeintä on reipas, positiivinen asenne ja se, että on halukas oppimaan uutta.

Miksi?

Spark Trainee on siistein työ ikinä! Saat toteuttaa itseäsi ja hoitaa hommat omalla tavallasi. Sparkin rento ja nuori jengi toimii tukenasi työn taustalla, mutta saat itse pitää yhteyttä asiakkaisiisi ja sopia aikatauluista heidän kanssaan. Ohjelman avulla saat arvokasta työkokemusta ja lisätietoa somesta ja sisällöntuotannosta. Lisäksi opit aikatauluttamaan työntekoa ja pääset verkostoitumaan eri alan yritysten kanssa!

Trainee -ohjelman tarkoituksena on luoda yrityksen ja harjoittelijan välille tiivis ja toimiva yhteistyö, mikä opettaa vastuuta ja takaa yrityksille toimivan sisältömarkkinoinnin lähteen.

Spark SMA toimii nuorten tukena ja opettajana yhteistyön taustalla. Haluamme luoda nuorille kivan ja turvallisen ympäristön työskennellä sekä mahdollisuuden ansaita rahaa opiskeluiden ohella. Korvaus maksetaan kevytyrittäjäpalvelun kautta, joten harjoittelussa pääset tutustumaan myös hieman yrittäjyyden maailmaan!

Haluan mukaan, miten toimin?

Jos tää kuulostaa sun jutulta, voit hakea mukaan lukemalla sivun alaosasta löytyvät ohjeet.

Jos palveluista heräsi kysymyksiä, voit laittaa sähköpostia meille info@sparksma.fi.

Ensimmäinen Spark Trainee Program alkaa lokakuussa, joka on pilottikuukausi, jota varten haemme nyt pilottiyrityksiä- ja harjoittelijoita Turun alueelta.

Haku yrityksille

Lähetä meille pienimuotoinen hakemus osoitteeseen: info@sparksma.fi, joka sisältää seuraavat asiat:

 • Yritys
 • Yhteyshenkilö
 • Puhelinnumero
 • Sähköpostiosoite
 • Missä somekanavassa kaipaisit eniten apua? (Instagram, TikTok, Facebook, jokin muu? Mikä?)
 • Lyhyt esittely yrityksestäsi
 • Tarvittavat lisätiedot

Olemme teihin mahdollisimman nopeasti yhteydessä.

Harjoittelijat saavat olla ohjelmassa niin kauan kuin haluavat. Mikäli harjoittelija lopettaa, etsimme teille toisen harjoittelijan.

Haku harjoittelijoille

Aiemman kuvauksen mukaisesti toivomme sinulta löytyvän hyvät sosiaaliset taidot, itsenäistä työotetta sekä vastuullisuutta. Toivomme, että olisit valmis sitoutumaan ohjelmaamme mahdollisimman pitkäksi ajaksi.

Sometyössä tärkeää on myös, jos sinulta löytyisi visuaalista silmää perusvalokuvaukseen. Työ useimmiten vaatii oman älypuhelimen lisäksi myös tietokoneen peruskuvan- ja videomuokkauksen tueksi.

Lähetä meille pienimuotoinen ja rento hakemus osoitteeseen: info@sparksma.fi, joka sisältää seuraavat asiat:

 • Etu- ja sukunimi
 • Puhelinnumero
 • Sähköpostiosoite
 • Ikä
 • Missä somekanavassa on vahvin osaamisesi? (Instagram, TikTok, Facebook, jokin muu? Mikä?)
 • Lyhyt esittely itsestäsi ja osaamisestasi
 • Tarvittavat lisätiedot
 • Sähköpostiin voit myös halutessasi liittää tiedoston tai jakaa linkin, jotka kertovat osaamisestasi (esimerkiksi Instagram- tai TikTok-tili tai portfolio)

Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja hakuprosessi mahdollisesti jatkuu työhaastattelulla.