Referenssit

Tuotamme sisältöä Entille ja ylläpidämme yrityksen Instagram- ja Facebook-tilejä.

"

Meillä somekanavat oli olemassa, mutta niiden päivittäminen ei ollut kovin aktiivista. Ulkoistamalla palvelun saimme käynnistettyä suunnitelmallisen päivittämisen ja eloa kanaviin.

Ratkaisuna sovittiin noin kahden päivityksen viikkotahti ja tämä on osoittautunut hyväksi. Ensimmäisessä vaiheessa sisällöntuotannon pääpaino on ollut henkilöstön esittelyssä ja tuomalla toiminnalle kasvoja.

On ollut ilo huomata miten palvelu on kehittynyt nopeassakin ajassa kohti meidän näköistä somea. Jatkuvalla kehittämisellä ja teidän yrityksen palveluasenteella olemme matkalla kohti huipputuloksia.

- Jaakko Hanhiniemi, yrittäjä, Entti Group Oy

Tuotamme sisältöä Meritalolle ja ylläpidämme yrityksen Instagram- ja Facebook-tilejä.

Kuvasimme arskametallille referenssikuvia ja -videoita.

"

Arskametalli valmistaa viljankäsittelyratkaisuja maatalouteen ja teollisuuteen. Ajatuksenamme oli jo pidempään ollut asiakaskuvausten ulkoistaminen. Spark Social Media Agency otti meihin yhteyttä ja syntyi ajatus valokuvauksista.

Sparkilla ymmärrettiin tarpeemme heti ja reagoitiin nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Yhteensä kymmenen kohteen kuvaukset ympäri Suomea suoritettiin tehokkaasti muutaman päivän aikana. Editoidut kuva- ja videotiedostot toimitettiin meille nopeasti sovitun aikataulun mukaan.

Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja tulemme todennäköisesti käyttämään Sparkin palveluita myös jatkossa.

- Jenni Käkönen, markkinointivastaava, Arskametalli Oy

Mitä vielä odotat!

Lupaamme, että yhteistyömme tulee olemaan jokaiselle osapuolelle toimivaa ja mielekästä.