Caset

Mitä meistä sanotaan?

Sami Saarenpää
Myyntijohtaja, kti laskutus oy
Liisa Sten & Kaarina Hyvönen
Operatiivinen johtaja & Tuoteomistaja, Kielikone Oy

Olin juuri muuttanut toimiston ja seisoin ulkona kun huomasin nuoren jantterin siinä lähellä. Moikkasin ja tein tuttavuutta. Tämä nuori mies oli Jere Harjula. Juteltiin pitkään ja hän kertoi, että olivat juuri perustaneet some yrityksen. Lupasin sparrata ja voi vehnä miten hienoa on ollut tutustua Jereen ja Antoniin! Ihan ensimetreistä lähtien tiesin, että näillä koltiaisilla on ideoita, innostusta ja onnistumisen nälkä. Kun asenne on se, että tehdään kunnolla ja lisätään tekemiseen ennakkoluulottomasti uusia näkökulmia ja tapoja toteuttaa on lopputulos asiakkaalle raikas, innostava ja tuloksellinen.

Kun haluat erottautua somemarkkinoinnissa tai kaipaat erinomaisia kuvia yrityskäyttöön niin tässä on parivaljakko, joka toimittaa laadukkaan lopputuloksen!

Suosittelen kipinkapin tutustumaan Jereen ja Antoniin!

Wiki Wikström
Yrittäjä, Leapmoon Oy
Arskametalli valmistaa viljankäsittelyratkaisuja maatalouteen ja teollisuuteen. Ajatuksenamme oli jo pidempään ollut asiakaskuvausten ulkoistaminen. Spark Social Media Agency otti meihin yhteyttä ja syntyi ajatus valokuvauksista. Sparkilla ymmärrettiin tarpeemme heti ja reagoitiin nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Yhteensä kymmenen kohteen kuvaukset ympäri Suomea suoritettiin tehokkaasti muutaman päivän aikana. Editoidut kuva- ja videotiedostot toimitettiin meille nopeasti sovitun aikataulun mukaan. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja tulemme todennäköisesti käyttämään Sparkin palveluita myös jatkossa.
Jenni Käkönen
Markkinointivastaava, Arskametalli oy
Meillä somekanavat oli olemassa, mutta niiden päivittäminen ei ollut kovin aktiivista. Ulkoistamalla palvelun saimme käynnistettyä suunnitelmallisen päivittämisen ja eloa kanaviin. Ratkaisuna sovittiin noin kahden päivityksen viikkotahti ja tämä on osoittautunut hyväksi. Ensimmäisessä vaiheessa sisällöntuotannon pääpaino on ollut henkilöstön esittelyssä ja tuomalla toiminnalle kasvoja. On ollut ilo huomata miten palvelu on kehittynyt nopeassakin ajassa kohti meidän näköistä somea. Jatkuvalla kehittämisellä ja teidän yrityksen palveluasenteella olemme matkalla kohti huipputuloksia.
Jaakko Hanhiniemi
Yrittäjä, Entti group oy

Asiakkaitamme

Somen hyvinvointia ja oikeanlaista ravintoa somelle vuoden ajalta.

Videotuotantoja

Kielikone Oy, Sanakirja.fi

Toteutimme Sanakirja.fi:lle mainosvideon. Videon tavoitteena oli tuoda heidän palveluaan esille lukio- ja korkeakouluopiskelijoiden keskuudessa, käyttökohteena oli pääsääntöisesti sosiaalinen media. Katso Kielikone Oy:n henkilöstön mielipide videosta sekä asiakaskokemus sivun yläpäästä!

KTI Laskutus Oy

KTI Laskutuksella on heidän laskurahoituspalveluaan käyttäviä tyytyväisiä asiakkaita ympäri Suomen, (mukaanlukien Spark). Selvästi paikka hyödyntää meidän palvelu, refekierros! Refekierroksen ideana on kuvata monta referenssivideota samaan syssyyn nopeasti ja kustannustehokkaasti. KTI:n kanssa lähdettiin liikkeelle kolmesta videosta, ja lähitulevaisuudessa mahdollisesti jatketaan toisella mokomalla. Ensimmäisessä osiossa kurvattiin vierailemaan Lempäälään Royal Bakeryllä, Loimaalle Rovio Pet Foodsilla, sekä kotikaupungissamme Turussa käytiin vielä vierailemassa Bussimainos.comilla. Katso KTI Laskutuksen myyntijohtajan Sami Saarenpään terveiset sivun yläpäästä!

Valokuvauksia

Pieni nippu kuvia erilaisista kuvauksista asiakkaillemme.

Sosiaalisen median töitä

Uno momento, muokkaamme tätä osiota verkkosivuistamme juuri nyt!

Me voisimme myydä sinulle digitaalista näkyvyyttä, lisää liikevaihtoa, sekä muuta liibalaabaa. Mutta me ei haluta olla niin kuin muut.

Me pidämme huolta sosiaalisen median hyvinvoinnista. Yllä mainitut asiat tulee sen seurauksena.