Minkälaisia palveluja tuotamme?

Palvelumme

Monipuolista somemarkkinointia

Palvelumme kattavat kaiken, mitä sosiaalisen median maailma pitää sisällään. Meidän someasiantuntijamme tietävät tasan tarkkaan, miten näissä vesissä uidaan ja pysytään pinnalla.

Somen ylläpito

Sosiaalisen median ylläpito koostuu useammasta osa-alueesta, aina suunnittelusta toteutukseen ja se vaatii paljon aikaa ja sitoutumista. Siksi haluammekin tarjota asiantuntijoidemme auttavan käden yrityksenne someylläpitoon ja orgaaniseen näkyvyyteen.

 

Sisällöntuotanto

Tarvitseeko yrityksesi lisäystä kuva- tai videopankkiin laadukkaan sisällön tuottamiseksi? Vai onko yritykselläsi kenties tarvetta graafiselle materiaalille tai esimerkiksi animaatiovideoille? Me toteutamme laadukkaat ja sitouttavat sisällöt someen ja muuhun markkinointiin! Kuvat, videot, tekstit, ja miksei vaikka logotkin. Juuri yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Some-sparrit

Eikö yrityksesi somemarkkinointi tuota haluamasi tuloksia? Meidän someasiantuntijamme auttavat teitä selvittämään juuri teidän ongelmakohtanne, ja sen lisäksi haluamme myös tarjota teille konkreettisia ratkaisuja. Varaa aika some-sparriin, niin me autamme!

Koulutukset

Onko yritykselläsi potentiaalia somemarkkinointiin, mutta ette oikein tiedä, miten hyödyntäisitte sitä? Me, jos jotkut tiedämme, mikä some on, mistä se koostuu ja ennen kaikkea, mitä siellä sitten kuuluisi tehdä.

Kasvuhakkerointi

Pistettäisiinkö yrityksesi some-game toden teolla käyntiin? Kasvuhakkerointi on palvelukatraamme kuningas, ja sen avulla tehdään niitä kuuluisia tuloksia.

Kampanjat ja tempaukset

Me toteutamme luovat kampanjat ja tempaukset, juuri sellaiset, mitä ei voi olla huomaamatta. Sparkilaiset ovat luovaa porukkaa, ja me keksimme tuloksekkaimmat ja omeperäisimmät kampanjat ja tempaukset. Viraalia settiä!

Mikä some? 🔎

Some, eli sosiaalinen media antaa ihmisille mahdollisuuksia vuorovaikutukseen, sosiaalisten verkostojen ylläpitämiseen, monipuolisen median jakamiseen, sisällöntuottamiseen, verkkoshoppailuun ja lukuisiin muihin meille hyödyllisiin asioihin.
Some muuttaa koko ajan muotoaan, uusia somekanavia syntyy jatkuvasti ja some-palveluiden käyttö yleistyy koko ajan. Näin ollen some on noussut merkittäväksi ja toimivaksi markkinoinnin kanavaksi.

Spark 💛 Some

Me RAKASTAMME somea, sieltä lähes jokaiseen tarpeeseen löytyviä sovelluksia, kanavia ja sisältöä, vapautta luoda omaperäistä sisältöä ja ennen kaikkea somen tarjoamia äärettömiä mahdollisuuksia. Opimme joka päivä lisää sosiaalisen median ihmeellisestä maailmasta ja haluamme kehittyä someasiantuntijoina koko ajan lisää.

Miksi siis valita Spark? ✨

Edellinen kohta sen jo osittain kertoikin - me rakastamme somea. Sen lisäksi, me olemme syntyneet maailmaan, jossa some kuuluu jokaisen arkipäivään. Me tunnemme somen salat kuin omat taskumme, ja meidän tavoitteenamme on pysyä aina sometrendien aallonharjalla. Jokainen Sparkilainen on ainutlaatuinen, ja sen erityisen kipinän löydämme varmasti myös asiakkaistamme. Sinun tavoitteesi on meidän tavoitteemme, ja teemme aina kaikkemme, jotta saavutamme ne.